domingo, 15 de marzo de 2015

Persones extraordinaries!!!


Es curiós, he conegut moltes persones extraordinàries a la Ciutat Invisible, però les que més m'han cridat l'atenció són dones, simplement és un punt vista diferent, evidentment per a mi més proper, i de vegades comprensible, avui en parlaré de tres però en l'actualitat la llista de dones que fan de la Xarxa un lloc més habitable, intel·ligent i humà és immensa.

Al principi dels temps quan Internet va arribar i va deixar de ser un privilegi de la universitat i quan els ciutadans del carrer poguerem tenir-lo a casa, estic xerrant  de l'any 95 a Palma, els homes eren els reis, eren els que movien el negoci, xerraven amb propietat i feien discursos a dojo sobre el tema ( que llavors era masculí)...ara és la "Xarxa" jejejeje, en fi no voldria que féssiu judici de valors del que dic, només parlo de fets, i record reunions  i presentacions amb una de les dues empreses que a Palma donaven servei de connexió i tot eren homes, les úniques dones que hi havien eren les hostesses i jo... 

Més tard vaig conèixer l'admirada  amiga Bel Llodrà, una de les persones de les quals he aprés més en tots els sentits  perquè na Bel creu en la honestedat i la democràcia a Internet, estudia de bon de veres, treballa de debò i treu conclusions fiables. No podria tampoc fer un post parlant de dones en Xarxa sense citar a la meva companya Eva Nigorra que cada dia mitjançant el seu grup de facebook de la borsa de treball, acompanya a milers de persones en la dura tasca de la recerca de feina, n'Eva no falla, te un autèntic compromís amb els seus companys i companyes de grup i la seva fidelitat és també una mostra clara del costat llumninós de la Ciutat invisible.

Ara fa poc he conegut una jove molt interessant també, es mou per la Ciutat jugant i xerrant dels jocs i escrivint llibres, mireu quina producció més rica:

http://elfindelasvidas.blogspot.com.es/  ---- FanFics y otras historias.



És na Mei L. Rodriguez, el primer que impressiona d'aquesta nativa digital és la fortalesa d'haver escrit un llibre en tan poc temps i en una edat tan jove, —te faltes, diu, —però és que ningú se'l va voler llegir! ella, però, va tirar endavant tota sola i els seus pares l'han ajudat amb l'edició en paper, el llibre val la pena, és un món de fantasia, ara a tothom li agrada—explica. Amb els guanys s'ha comprat la Play 4 perquè pensa que en els jocs hi ha molta riquesa i històries que trobar, que explicar, que compartir i que imaginar...diu que hi ha jocs que són molt millors que pel·lícules...i jo la crec...te idees genials per a nous llibres i relats, sempre fantasies predictives i somnis d'un món que ens està envoltant. Na Mei és una al·lota encantadora, natural, gens impostada, humil i valenta, amb els seva llarga cabellera rossa sembla talment l'avatar d'una fada, i jo des d'ara l' anomeno la meva guia del món dels jocs dins la Ciutat Invisible, com el Kublai Kan va anomenar en Marco Polo perquè viatgés i li expliques tot el que passava al seu Imperi. 
-- 

2 comentarios:

  1. Gràcies Ajo, la veritat és que crec que Internet 2.0 se va inventar per i per a les dones, que efectivament tenim una manera especial d'interactuar personalment i digital. Tu n'ets un exemple en tots aquests anys i ara especialment, crec que la xarxa és un lloc un poquet més segur pels nins i nines mallorquins gràcies a tu, a la teva ciutat invisible, que segur els agrada visitar de la teva mà. En quan a jo... es digui Facebook, o el que vengui, m'apunt!! Una aferrada molt forta. Eva.

    ResponderEliminar
  2. Muchas gracias por todo lo que dices de mi^^ Ojala podamos vernos pronto y volver a tener una charla como la de la otra vez^^

    ResponderEliminar